Сами на пътя Учебно помагало за 3. клас с правила за движение по пътя Магдалина Дерменджиева Рива
Здравейте, приятели,
Вече ме познавате. Аз съм Бибитко. С мен и моите приятели Тони, Мая, Петко и Маги ще изучавате правилата на уличното движение и как да ги прилагате. Те са необходими при вашата подготовка за самостоятелно и сигурно ... [ още ] |
 |
Спазвам правилата: учебно помагало за 3. клас Любен Витанов, Таня Кечева, Красимира Брайкова Рива
Скъпи деца, вие сте третокласници и вече знаете колко е важно да сте усвоили правилата - те ви пазят! Предстоят ви нови, вълнуващи предизвикателства в света на познанието. Тази година ще се запознаете с още правила, които трябва да се ... [ още ] |
 |
Спазвам правилата: книга за учителя за 3. клас Любен Витанов, Красимира Брайкова Рива
В книгата за учителя отново ви предлагаме извадки от учебни програми и указания, примерно годишно разпределение и подробно описание на работата по отделните теми. Тя включва целите, очакваните резултати, ключовите идеи и методически съвети ... [ още ] |
 |
Тестове по БДП за 3. клас - 1. срок Рива
|
 |
Тестове по БДП за 3. клас - 2. срок Рива
|
 |
Забавни игри и задачи по БДП за 3. клас Рива
|
 |
Помагало по математика за 1. - 4. клас Е. Димитрова, Н. Димитрова Димант
Сборникът съдържа задачи, съобразени с учебното съдържание за началните класове.
След всеки раздел от учебното съдържание и в края на всеки клас са предложени текстове за проверка на знанията и уменията на учениците. Те са направени на ... [ още ] |
 |
Помагало по български език за 1. - 4. клас Н. Ненчева, М. Димитрова, А. Кръстева Димант
Този сборник от текстове за писмен преразказ е предназначен за учителите от начален курс, учениците от 1. - 4. клас и техните родители. Целта на авторите е да формират у учениците умение да преразказват вярно, логично и образно прочетеното. ... [ още ] |
 |
Диктовки за 3. клас Поли Рангелова Просвета
Текстовете за диктовки са специално написани, за да са в пълно съответствие с дидактическите цели на всяка тематична единица по български език за 3. клас. Различните типове диктовки дават възможност на учителя да разнообрази своята работа, ... [ още ] |
 |
Методически разработки на уроци по изобразително изкуство 1.-4. клас Лучия Ангелова, Пламен Легкоступ Просвета
Учебното помагало е предназначено за учители, избрали да работят с учебниците по изобразително изкуство за 1.-4. клас на същия авторски колектив. Представена е система на методическа работа, насочена към изграждане на определен обем от знания, умения и отношения в процеса на цялостното обучение.
|